Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Η σάπια γκόμενα

Δεν είχαμε τόση φαντασία αλλά τελικά υπάρχει. Μένει στα βόρεια προάστια και από παρουσιαστικό τη λες και όμορφη, μέχρι να ανοίξει το στόμα της φυσικά. Το πρόβλημά της, το ενδιαφέρον της, ο (μικρο)κόσμός της είναι ο γκόμενός της. Ο οποίος είναι καλό παιδί με αξιοπρεπή εμφάνιση και σταθερη δουλειά. Άμα δεν ξέραμε από πρώτο χέρι τι μ**νόδουλος είναι πιστεύουμε θα μέτραγε. Το ζευγάρι αυτό μαζί δεν κάνει και χώρια δε μπορεί. Το ρεκόρ ημερών που είναι αγαπημένοι είναι τρεις συνεχόμενες ( τραβιούνται ενάμιση χρόνο)Από τότε που ανακάλυψαν το τζάμπα χρόνο στη whats up μιλάνε έως και 136 φορές τη μέρα στο τηλέφωνο από τις οποίες στις 133 βρίζονται. Ως εδώ καλά. Γιατί ότι και να κάνουνε γούστο τους, ο καθένας όπως τη βρίσκει.

Το πρόβλημα αρχίζει όταν αυτή αρχίζει και εξαπλώνεται στη ζωή του γκόμενου διεκδικώντας κάθε χιλιοστό της ελευθερίας του, δημιουργώντας πρόβλημα στα άτομα που είχαν την ατυχία να γνωρίσουν και αυτόν και αυτή. Για το δικό της IQ όλες οι γκόμενες των φίλων του είναι π**τάνες, και όλες οι γυναίκες θέλουνε να της κλέψουν τον άντρα. Οι δε φίλοι του τζουτζούκου της που έχουν ωραίες γκόμενες είναι μαλ*κες και τον παρασέρνουν τον αθώο αντρούλη της ( ο οποίος σε ΚΑΘΕ ευκαιρία θα ξενοκοιτάξει)

Αυτή τη γκόμενα δε μπορείς να την αντιμετωπίσεις. Όσο και να αδιαφορήσεις αυτή θα ψάξει στο κιν του δικού της τον αριθμό σου και θα σου στείλει sms σε άσχετη φάση, ότι είσαι μαλ**κας και ότι εσύ φταις που για δισεκατομμυριαστή έβδομη φορά τσακώθηκε με το δικό της. Ακόμα και να μην απαντήσεις αυτή θα βρει τον τρόπο να σε ρίξει και να σε φέρει στα νερά της. Το πιθανότερο είναι να σε πιάσει κολλητό/ή για να σ’ έχει από κοντά και μετά σαν καλή ύπουλη φαρμακερή οχιά να βάλει λόγια σε όλους όσους ξέρεις και να τσακωθείς με όσους ξέρεις και δεν ξέρεις.

Μόνη ελπίδα να τα βγάλεις πέρα μαζί της είναι αν είσαι γυναίκα και μεγαλύτερη πουτ**νάρα από αυτή και να μη διστάζεις για τίποτα. Καθώς και να μετακομίσεις στο εξωτερικό σε κάποια χώρα τύπου Αρούμπα, Γη της βασίλισσας Μωντ κτλ.

4 σχόλια:

  1. Για ποιά μιλάς αλήθεια;

    ΥΓ Δηλαδή τώρα το σοβάρεψες το βλόγ; Χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως υπάρχει. Άμα θες στη γνωρίζουμε κιόλας να ησυχάσουμε..

    ΥΓ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αει στο διάολο... δεν έχω ανάγκη ρε... είμαι δoσμένος εγώ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φτιάξε το ρολόι. Όλο μαλακίες λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή